Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gelen İstanbul Ticaret Odası üyelerini Rize’de Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı, Riport Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu ağırladı.

Dünya Ticaret Merkezi ile ilgili temaslar için önce Trabzon’a gelen heyet ardından Rize’ye gelerek incelemelerde bulundu. Önümüzdeki seçimlerde Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayan Riport Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu, İTO heyetine Rize ekonomisi ve iş imkanları hakkında önemli bilgiler verdi. Yaklaşan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri ile ilgilide değerlendirme yapan heyetle, başkanlık sistemi, bölgedeki ithalat-ihracat, sanayi ve yatırımlar konusunda uzun uzun istişareler edildi.

Asım Çillioğlu misafirleriyle yakından ilgilenirken, bölge ekonomisinin ilerleyen yıllarda daha da gelişeceğini belirterek ilimize yeni projeler kazandırmak için çalışıyoruz. Ufuk projeler ile Rize’yi ve Doğu Karadeniz’i daha cazip hale getireceğiz, bu ziyaretinizden dolayı da ayrıca hepinize teşekkür ediyorum dedi.

İTO’nun heyetinde: Tamer Dinçşahin, Fatih Güner, Hüseyin Karasu, Fuat Kulaçoğlu, Bekir Taner Ateş, Hüseyin Akarçeşme, Recep Tufan, Necmi Sadıkoğlu, Birol Hacıoğlu,Ş enol Aras, M.Gürbüz Aksu yer aldı.