Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) ile Şekerbank arasında protokol imzalandı. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile Şekerbank Rize Şube Müdürü Süleyman Yurduseven tarafından  İmzalanan protokol ile Rize Ticaret ve Sanayi Odası'na kayıtlı olan KOBİ'ler, 3 ay ödemesi dönemli veya 3 ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Ayrıca ilk kez POS kullanan KOBİ'lere ise ilk 3 ay POS kira muafiyeti sağlanacak.

Sağladığı destekler için Şekerbank'ı kutluyorum

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu da Şekerbank'ın üyeler için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Üretene her koşulda ihtiyacına yönelik finansal destek sağlayan Şekerbank'a yanımızda yer aldığı için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Her dönem olduğu gibi üretenlerimizin yanındayız

Şekerbank Rize Şube Müdürü Süleyman Yurduseven protokol kapsamında yaptığı konuşmada; "Sorumlu bankacılık anlayışımızla 67 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu'daki üretenlerin yanında yer alıyoruz. Zorlu salgın sürecinde de müşterilerimizi destekleyerek salgının olumsuz ekonomik etkilerinin en aza indirilmesi için çalışıyoruz. Bu protokol ile de RTSO üyelerine, farklı ödeme seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyoruz. Her dönem olduğu gibi bu dönemde de müşterilerimizi destekleyerek onların yanında yer almayı sürdüreceğiz" dedi.