Burası dizi seti değil maalesef Rize sokakları Burası dizi seti değil maalesef Rize sokakları
Dün saat 15:45 sıralarında Mermerdelen Mahallesinde meydana gelen ve 3 kişinin yaralanması ile sonuçlanan olayla ilgili Rize Valiliğinden yazılı bir açıklama yapıldı. Aralarında husumet olan iki aile arasında çıktığı belirtilen kavga ile ilgili yapılan açıklamada: " İlimiz Merkez Mermerdelen Mahallesi Atatürk Caddesi'nde 20.03.2024 saat 15.45'te; T.Ç, B.A ve H.Ç ile B.Ö.K, K.Ö.K, S.K ve D.Ö.K isimli şahıslar arasında gerçekleşen ve ateşli silah kullanılan olayda, H.Ç ve B.Ö.K ile T.Ç yaralanmıştır. Yaralı şahısların tedavileri devam etmekte olup olay ile ilgili 7 şahıs gözaltına alınmıştır. 

İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan araştırmaya göre, olaya taraf şahısların komşu oldukları ve aralarında husumet bulunduğu anlaşılmıştır. 

Rize'de bir zehir taciri daha yakalandı Rize'de bir zehir taciri daha yakalandı

İki taraf arasında sözlü olarak başlayan tartışma, daha sonra arbedeye dönüşmüş ardından da ateşli silah kullanılması ile devam etmiştir. Bu sırada devriye görevini ifa etmekte olan ekibimizce taraflara ikazda bulunulmuş, silah kullanmaya devam edilmesi üzerine gerekli müdahale yapılarak olay kontrol altına alınmıştır" denildi.