Süper Toto Süper Ligin  2015-2016 sezonunda yenilenmiş bir takımla UEFA kupasınını hedefleyen Çaykur Rizespor'da henüz resmi bir transfer açıklaması yapılmış olmasa da kulisler oldukça hareketli. Transfer için bir çok isim dolaşıyor. İşte Atmaca kulislerinde dolaşan bir kaç isim:

Rize’de İtandje imzaladı

Çaykur Rizespor'da sözleşmesi biten Serkan Kırıntılı'yla yolların ayrılmasının ardından kaleci için birçok aday gündeme gelmişti.

Ancak teknik direktör Hikmet Karaman daha önce Torku Konyaspor filesini de koruyanCharles İtandje’dan başkasını istemiyordu. Oyuncuyla yapılan görüşmelerde prensip anlaşması yapılmış, fakat pürüzler giderilmemişti. Edinilen bilgiye göre son görüşmelerden olumlu sonuç alındı ve İtandje, Karadeniz ekibine 2 yıllık imza attı.

Resmi sözleşme takım toplandığında, yapılacak diğer transferlerle birlikte gerçekleşecek. Bu arada Djalma’yla da görüşmeler sürüyor. Angolalı yıldızın transferinde de müjdeli haberler oldukça yakın.

Musa ve Soner’e Rizespor kancası

2012-13 sezonunun yaz transfer döneminde Gençlerbirliği’nden Trabzonspor’a 2.2 milyon Euro’ya gelen 24 yaşındaki Soner Aydoğdu’nun takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. Çaykur Rizespor’dan gelen teklifi kabul eden genç orta saha oyuncusu için sıra kulüplerin anlaşmasına geldi.

2 yıl daha Trabzonspor’la kontratı bulunan Soner’in ortalama 500 bin Euro bonservis bedeli bulunduğu gelen haberler arasında.

Ersun Yanal’ın gelecek planlamasında yer almayan Musa Nizam  için Yeşil-Mavili kurmayların resmi teklif hazırlığında olduğu ve Trabzonsporlu yöneticilerin de pazarlıklarda yapıcı davrandığı öğrenildi.

Prensip anlaşmasına varılan Ahmet İlhan, Berkan Emir ve Djalma Campos imza için bekleniyor

Transfer harekâtı sessiz ama derinden devam eden Çaykur Rizespor’un Ahmet İlhan, Berkan Emir ve Djalma Campos’a bir kaç gün içinde imza attırması bekleniyor

Yeni sezonda başarılara imza atacak bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor'da transfer harekâtı sessiz ama derinden devam ediyor. Kadrosunu büyük ölçüde yenilemek istemesine rağmen henüz beklenen transferlerin bir türlü gerçekleşemediği Yeşil-Mavililer de 5 oyuncu için ısrar sürüyor. Defanstan forvete kadar birçok mevki üzerine teknik direktör Hikmet Karaman'ın raporu doğrultusunda çalışan Çaykur Rizespor’da hareketlilik sürüyor. Transfer listesindeki yerli oyuncuları almak için düğmeye basan yönetimin Ahmet İlhan ısrarını sürdürüyor.

Yeşil-Mavili takımın teknik direktörü Hikmet Karaman'a 3 büyük haricinde Ç.Rizespor'a gelme sözü veren Ahmet İlhan'dan kararını bir an önce vermesi istendi. Ahmet İlhan ile önümüzdeki hafta içinde mukavele imzalaması beklenen Yeşil-Mavililer, Berkan Emir içinde temaslarını sürdürüyor. Balıkesirspor ile 1 yıllıkta daha sözleşmesi olmasına rağmen alacaklarından dolayı sözleşmesine tek taraflı olarak fes etmek isteyen Berkan için Balıkesirspor ile temaslar devam ediyor. Rizespor başkanı Metin Kalkavan, “Berkan, kulübüyle sorun yaşıyor olabilir. Ama biz kendisini Balıkesirspor ile anlaşarak transfer etmek istiyoruz" dedi.

Çaykur Rizespor'da transferi merakla beklenen Djalma Abel Campos içinde bekleyiş devam ediyor. Bonservisi Porto’da bulunan ve Türkiye’de Kasımpaşa ile birlikte T. Konyaspor' da kiralık olarak forma giyen Djalma içinde geri sayım başladı. Rizespor'un sezonun sona ermesi ile birlikte transfer etmek istediği ve bunun içinde yoğun pazarlıklar yaptığı Djalma'nın transferinde sona yaklaştı. Angola'lı yıldız oyuncunun transferinde ısrarcı olan Yeşil-Mavililer kendisiyle her konuda anlaşma sağladığı ve resmi imzaların atılması için Porto'nun kararını beklediği belirtildi.