Geçtiğimiz, hafta Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören kanser hastalarına moral ziyaretinde bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve golcü futbolcu Kweuke burada tedavi gören hastalar arasında yer alan Cihan Haber Ajansı Rize temsilcisi Hızır Yıldırım’ın abisi Orhan Yıldırım’a verdiği sözü yerine getirdi.


Çaykur Rizespor’un golcü futbolcusu Kweuke’den gol sonrası zafer işareti isteyen Kanser Hastası Orhan Yıldırım  “Sana güveniyorum, bu maçta galip geleceğiz ve sen gol atacaksın, bu maçta benim için oynamanı istiyorum. Gol attıktan sonra benim için zafer işareti yapmanı rica ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” demişti.

Çaykur Çaykur Rizespor’un golcü futbolcusu Leonard Kweuke kendisini görmek isteyen Kanser hastası Orhan Yıldırım’ın sırtında formasını imzalayarak “ Bu kadar sporcu içinden bana gösterdiğin ilgi için teşekkür ediyorum. Senin bir an önce iyileşmeni ve tribünlerde yerini almanı bekliyorum. Sivas maçında gol atarsam senin için o işareti yapacağım” diyen ve Pazar günü Çaykur Didi Stadyumunda oynanan karşılaşmanın 81. dakikasında Sivasspor ağlarını havalandırarak hem bir puanı kurtaran Leo hem de bir vefa örneği de göstererek verdiği sözü tutarak golden sonra Orhan Yıldırım’ın isteğini yerine getirdi.