Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ümit Çebi, Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, Güneysu İlçe Başkanı Yavuz Karaosman ve yönetim kurulu üyeleri Güneysu ilçesinde esnaf ziyareti yapıp vatandaşla hasbihal ettiler.

Mutlu ve huzurlu bir Türkiye özlemiyle çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ümit Çebi, “İnsanımızın derdi var, sürekli seçim zamanı yanlarına gidiliyor, biz dertlerini duyurabilmek ve kardeşliği daha da kuvvetlendirmek için bulabildiğimiz her fırsatta seslerine kulak vermeye gayret ediyoruz.

Kutuplaşmanın değil kucaklaşmanın, ayrıştırmanın değil birleştirmenin, hesaplaşmanın değil helalleşmenin, kuvvetin değil de Hakkı üstün tutmanın zamanı geldi.” dedi.

Televizyonda iktidarın anlattıklarıyla gerçek hayatta yaşattıklarının birbirini tutmadığını söyleyen Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, “Ekonomide en güçlü 10 ülke arasına girmeyi vadediyorlarken enflasyon oranında rekora koşuyoruz. İşsizliği tek haneli rakama düşüreceğiz diyorlardı ama işsizlik, özellikle de üniversite mezunu kardeşlerimizin işsizlik oranı her geçen gün artıyor.

Bu ülkenin hak ettiği büyük bir Türkiye olmaktır. Enflasyon, işsizlik, kutuplaşma hep son yirmi yılın zirvesinde. Sürekli bir şeyler düzelsin diye yaptığımız uyarıları dikkate almayan İktidarın bu işi artık zirvede bırakma zamanı gelmiştir. Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi olarak adil düzen ve ekonomi programlarımızla bu zirveyi refahın, huzurun, saadetin zirvesine dönüştürmeye biz talibiz.” dedi.