Son yıllarda birçok bilim insanı insan beyni üzerine deneyler yapmış, zeka geliştirmenin zahmetsiz yolları aranmıştır. Odaklanmayı artırmak, görsel hafızayı geliştirmek, doğal olan beyin kapasitesini normalin çok üzerine çıkarmak…  Aranızda bilim kurgu sevenler varsa ‘Lucy’ filmini çok iyi hatırlayacaktır. 2014 yapım bu filmde bilimsel deneylerle geliştirilen bir hap sayesinde insan beyninin kapasitesi kat kat artırılmakta, beynin kapasitesinin %100 ünün kullanılabileceği anlatılmaktadır. Hakeza yakın zamana kadar çekilen ‘Limitless’ dizisi de benzer konuda insan sınırlarının ötesine geçilebileceğini bizlere sorgulatmaktadır. Bu küçük hatırlatmaları neden yaptığımızı soracaksınız. Fn146 hapı tam bu noktada devreye giriyor. Tamamen doğal olarak üretilen ve insanın odaklanmasını, bir şeyleri daha kolay kavramasını, zihinsel gelişimi hızlandırıcı etkisi sayesinde dünya çapında hızla yaygınlaşmıştır. Bu zeka hapı sayesinde yapılan herhangi bir işte daha rahat odaklanılmakta, günün getirdiği yorgunluk yerine daha dinç, enerjik ve üretken bir insan oluyorsunuz. Zeka hapı yapısal olarak olarak incelendiğinde birçok özel bitki özünü bir arada topladığını görüyoruz. Bunlarda bazılarını söylemek gerekirse; Bacopa Monieri, Vınpocetine, Gınkgo Bıloba, Acetyl-LCarnitine. Bu bitki özlerinin birçoğu farklı coğrafyalarda yetişmekte ve her biri tarihsel süreçte birçok toplumun yüzyıllarca ilaç olarak kullandığı şifa kaynakları olmaktadır. Özellikleri arasında; zihni ve hafızayı kuvvenlendirmeleri, ölen beyin hücrelerinin yenilerinin oluşturulması, dinçlik hissi ve sakinlik özelliklerinden birkaçıdır.

Fn146 hapının kullanımı oldukça basittir. Sabahları ve akşamları birer defa olmak üzere günde 2 kez kullanılması uzmanlarca önerilmektedir. Yani yaklaşık her kullanım arasında 12 saat gibi bir süre bırakılmalıdır. Düzenli kullanımı oldukça önem arz etmektedir. Haptan maksimum verimi alabilmeniz için saatlere olabildiğince dikkat etmeniz gerekir. Ayrıca hazmı kolaylaştırması açısından ılık bir bardak su ile içilmesi tercih edilmelidir. Ürün tamamen doğal olsa da herhangi bir rahatsızlığınız varsa doktorunuza danışmanız sizler için daha uygun olacaktır. Rahatsızlığınızdan dolayı doktor kontrolünde kullanmanızda fayda vardır.
Orijinal Fn146 ürününü nasıl temin edebilirim sorusuna şöyle cevap verebiliriz: Piyasada ürünün orijinalleri olduğu gibi sahteleri de bulunmaktadır. Bu sebeple resmi olarak faturalı şekilde satış yapan sitelerden sipariş verilmesi çok önemlidir. Size bu noktada  https://www.orijinalfn146.com önerebiliriz. Bu site resmi olarak Türkiye’de Fn146 satışı yapan bir site. Oldukça güvenli bir site olmakla birlikte kişisel bilgilerinizi rahatlıkla paylaşabileceğiniz bir platform. Normal sitelerin internet adreslerinin başında ‘http:// ‘ bulunurken önerdiğimiz site ’ https://’ ile başlamaktadır. Bu ayrıntı sitenin SSL güvenlik teknolojisi ile korunduğunu göstermektedir. Bu sebeple kredi kartı ile yapılacak alışverişlerde huzurlu bir şekilde alışverişinizi yapabilmektesiniz. Ayrıca sitede satılan Fn146 hapının orijinalliğini kontrol etmek istediğinizde hapın kutusu üzerinde bulunan hologram kodlarını site üzerinde doğrulayarak orijinalliğinden emin olabilirsiniz. Bunların dışında ürünü kullananların fikirlerinden de faydalanmak isterseniz zeka hapı kullanan linkine tıklayarak merak ettiklerinizi rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Zeka hapı kullanan kişilerin deneyimleri sizlerin de ürünü almasında etkili olacaktır. Bu sayede ürün hakkında aklınızda en ufak bir şüphe kalmayacaktır.  
Ürün siparişinde ise kısa bir form doldurmanız yeterli. Üzerinde isim ve soy isminizin, iletişim bilgileri ve ödeme şeklinin yer aldığı bir form. Hızlıca doldurarak siparişi verdiğinizde herhangi bir aksilik yaşanmadığı müddetçe 2-3 gün içerisinde evinize teslim edilecektir. Tek kutu Fn146 siparişinde kargo bedeli ödemeniz gerekirken, sitede mevcut olan kampanyalı alımlarınızda kargo bedeli ödenmemektedir.