Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Başdanışmanı, şair ve yazar Burak Ballı, Zeki Alasya’nın sevenlerine başsağlığı diledi.
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu’nun Başdanışmanı, şair-yazar Burak Ballı yayınladığı mesajda, “Türk tiyatro ve sinemasının saygıdeğer ismi Zeki Alasya’nın vefatının derin bir üzüntüsünü yaşıyoruz" dedi.
Hayatını kaybeden ünlü sanatçı Alasya’nın ailesine de başsağlığı dileyen Ballı, "Filmleri ve tebessüm eden gülen yüzüyle tüm insanlığın gönlünde yer edinen Alasya, Türk tiyatrosunun ve Türk sinemasının gelişiminde önemli rol oynamış, hafızalarda yer bırakmıştır. Gülen yüzü ile kalplerde yaşamaya devam edecek olan kıymetli sanatçımız her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Kıymetli sanatçımız Alaska’ya yüce Allah’tan rahmet diliyor, ailesine, yakınlarına, sevenlerine, tiyatro ve sinema camiasına başsağlığı diliyorum. Sensiz susar oldu bu güneş, gül artık ilelebet gülen yüzümüz ol. Seni unutmayacağız, unutturmayacağız Zeki Alasya" dedi.