7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Adıyaman’da huzur ve güven içerisinde geçmesi amacıyla, Vali Mahmut Demirtaş Başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Koyuer, Vali Yardımcıları Murat Süzen, Levent Öztin, Yunus Emre Altıner, Onur Kökçü, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, ilçe kaymakamları ile jandarma ve emniyet görevlileri katıldı.
Toplantıda, seçim öncesi alınacak güvenlik tedbirleri, siyasi partilerin yapacakları propaganda çalışmaları, seçimle ilgili genel esaslar ve Yüksek Seçim Kurulu’nun almış olduğu kararlar değerlendirildi. Seçimlerin huzur ve güven ortamında gerçekleştirilmesine yönelik alınacak olan tedbirler ile seçim süreci konusunda değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma görevlileri tarafından sunumlar gerçekleştirildi.
Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, “17 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Adıyaman’da huzur ve güven içerisinde geçmesi ve milli iradenin hiç bir baskı altında kalmadan sandığa en şeffaf ve en güvenli bir şekilde yansıması için her türlü güvenlik önlemini titizlikle alıyoruz” dedi.