Şehzadeler Belediyesi bünyesinde oluşturulan bisikletli ekip, ilçede merkeze bağlı tüm mahallelerde dolaşarak, anne ve anne adaylarına 5 bin adet gül hediye etti.
Şehzadeler Belediyesi’nin bisikletli ekibi, ilçede merkeze bağlı tüm mahallelerde dolaşarak, anne ve anne adaylarına 5 bin adet gül hediye etti. Etkinliğe Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, basın danışmanı Bilal Demir, kültür ve sosyal işler müdürü Enes Karataş, zabıta müdürü İsmail Çiftçi de katıldı. Belediye başkan yardımcısı Ahmet Songüler etkinlik hakkında bilgi vererek “Başkanımızın talimatları doğrultusunda bu ve buna benzer özel günlerde hizmete sunmak amacıyla bir bisiklet ekibi oluşturduk. Anneler Günü nedeniyle tüm annelerime gül ulaştırmayı hedefliyoruz. Şehzadeler ilçemizin merkez mahallelerinde 5 bin adet gül dağıtıyoruz. Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, dünyanın en kutsal varlığı olan baş tacı tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyoruz” dedi.
Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan bisikletli ekip, yoldan geçen annelere gül hediye etti. Anneler ise, bu özel günde kendilerini unutmayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve ekibine teşekkür etti.