Açılış töreninde Muradiye Belde Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Sarı, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Bazı Kurum Amirleri ve vatandaşlar yer aldı.

Seç marketin kurumsal bir firma olduğunu ve ürünlerin direk üreticiden halka sunulduğu bir sistem olduğu için fiyatların diğer marketlere nazaran daha uygun olduğunu belirten Serra Gross Seç Market ortaklarından Yunus İbuk, "Yakında hizmete başlanacak olan internet üzerinden alışveriş hizmetimizde belirli bölgelere belirli günlerde anlık servis koyup bir ekmek bile sipariş edilirse müşterilerimizin kapısına kadar göndereceğiz" dedi.

Serra Gross Seç Market ortaklarından Mehmet Ali Köse ise 5000 çeşit ürün ile insanların Salarha Vadisinden Rize Merkeze alışveriş için gitmelerine gerek kalmayacağını belirterek, "Halkımız aradıkları tüm ürünleri ve markaları marketimizde bulabilecekler. Şarküteriden manava, hediyelik eşyadan kırtasiyeye, temizlik ürünlerinden kozmetik ürünlere kadar aradıkları her şeyi marketimizde günlük ve taze olarak bulabilecekler." dedi ve Serra Gross Seç Marketin 07:00-23:00 saatleri arasında hizmet verdiğini belirtti.

Köse, yeni marketlerinin tüm bölge için hayırlı olmasını dileyerek, "Temel ilkemiz müşterilerimize güler yüzlü, daha ekonomik ve kaliteli hizmet sunmaktır" şeklinde konuştu.

Adres: Dereüstü mah. İçmeler cad. No:66 Dörtyol Merkez / RİZE

Haber: Turgay AYHAN