Rize’nin mahallelerini ve caddelerini dolaşarak hem sorunları yerinde dinleyen hem de vatandaşla sohbet eden AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı vefa örneği sergileyerek partide daha önce görev yapan eski yöneticileri ziyaret etti.

Avcı,  il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti eski İl başkanı Yılmaz Katmer ve iş adamı Kaya Yıldırım'ında aralarında bulunduğu  AK Parti İl yönetim kurulunda görev yapmış eski yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Avcı ziyaretleri sırasında Rize’deki yatırımlar ve Rize’nin sorunları hakkında sohbetler ederek istişarede bulundu.


İl başkanı Avcı ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada; “ İl yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte bugün daha önce yönetim kurullarında görev yapmış arkadaşlarımızın ziyaretine başladık. İlk önce eski il başkanımız Yılmaz Katmer beyden başlamak üzere 6 eski il yönetim kurulu üyesi arkadaşımızı ziyaret ettik. Bu toplantıları ve ziyaretleri yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte devam ettireceğiz. İlimizde 79 bin 312 üyemizle AK Parti büyük bir ailedir. Bizler daha önce yönetimlerde görev yapmış arkadaşlarımızı ziyaret ederken aynı şekilde ilçe teşkilatlarımız kadın kollarımız ve gençlik kollarımızda üye ziyaretlerini gerçekleştirmektedir. Bütün AK Parti potansiyelini bir tek kişi dahi dışarıda bırakmaksızın bu sürece katmak istiyoruz. Ve birlikte el ele vererek seçim sürecini yürütmek istiyoruz.” dedi