7 Haziran'da yapılan genel seçimlerin sonucunu değerlendiren Vatan Partisi Rize İl Başkanı Salih Öksüz alınan sonuçların kimseyi yanıltmaması gerektiğini belirterek hiçbir sonucun kendilerini davalarından alıkoyamayacağını söyledi.

Başkan Öksüz yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Atatürk Devrimcileri yılmaz, geri adım atmaz ve karamsarlığa kitabında yer vermez. Daha büyük azimle partimizi geniş halk kitleleri içinde örgütleyecek ve hazırlıklı hale getireceğiz.

Vatan Partisi olarak çalışmalarımıza dinlenmeden devam edeceğiz. Hiçbir sonuç bizi davamızdan alıkoyamaz. Bazıları seçim sonuçlarına bakarak yanılgıya düşebilir. Ancak bu bizler açısından geçersizdir.

Vatan Partisi’ni erken seçime hazırlayacağız. Parti binamızın olmadığı yerleri açacak, zayıf olanları güçlendirecek ve güçlü olanları daha da büyüteceğiz.

Sistemin partilerine teslimiyet ile kararlı duruş arasında nerede durduğunuz önemli. ABD emperyalizminin partileriyle hareket edenler vahim hata yaptıklarını yaşayarak göreceklerdir.

PKK’nın “zaferinden” haz alan sol görünümlü kuyrukçu, gereksiz grupların miadı dolmuştur. Artık o tür solun ne konuşmaya ve nede halk adına ortaya çıkmalarına gerek kalmamıştır.

Sahte solun bir diğer adı da gereksiz sol, kuyrukçu soldur. Lütfen bu türden kesimlerle aranıza sınır koymanın yanı sıra, selam verirken bile yüz kez düşününüz. Çünkü kuyrukçuluk hastalığı sizlere de bulaşabilir. Başkalarının başarılarını kendi başarıları olarak görenlerin zavallılığına şaşarız!

CHP, PKK’yı meclise sokmakla kendilerini ihtiyaç olmaktan çıkardılar. CHP aslında Atatürk karşısında yenildi. Atatürk’ü, Cumhuriyeti AKP/PKK ile beraber yıkma projeleri içinde yer alarak suç işledi.

Vatan Partisi ileriye bakıyor, geleceğe bakıyor, amacına uygun örgütleniyor. Bu bağlamda partimize güveniyoruz, halkımıza güveniyoruz, Türkiye devrimine olan inancımıza güveniyoruz. Kararlılığımız bin kez daha artmıştır. Adaleleri daha fazla geriyoruz.

İNATLA, GÜVENLE, DİSİPLİNLE, KARARLILIKLA, VATAN PARTİSİ’YLE BAĞIMSIZLIK YÜRÜYÜŞÜMÜZE DEVAM EDİYORUZ."