Bilecikspor Başkanı Başkanı İsmail Cinoğlu, kulup yöneticileri ve futbolcularla birlikte Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir ve Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş’ı makamlarında ziyaret etti.
Heyet üyeleri, ilk ziyaretleri gerçekleştirdikleri Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir’e çiçek ve arkasında Ahmet Hamdi Nayir yazılı 11 numaralı formayı hediye etti. Vali Nayir, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporun Bilecik için faydalarından bahsetti. Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, Vali Nayir’e ziyaretlerini kabul ettiği için teşekkür ederek, Bilecikspor’un hedefleri anlattı.
Heyet daha sonra Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş’ı makamında ziyaret etti. Sıcak bir ortam çerçevesinde geçen ziyaret sırasında açıklama yapan Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Polis Haftası hakkında bilgi vererek, Emniyet Teşkilatının 10 Nisan 1845 yılında kurulduğunu ve o günden bu yana tam 170 yıl geçtiğinin belirtti. Bektaş, “Bilecik’e geldiğim kısa bir zaman zarfı oldu. Bu zaman içinde Bilecik halkının spora olan düşkünlüğünün gördüm. Ben de sporla yakından ilgilenirim. Ben de iyi bir Beşiktaş taraftarıyım. Daha önce de voleybol oynadım. Bilecikspor ve diğer amatör maçlara vakit bulduğum zamanlar gidiyorum. Spor sayesinde gençler kötü alışkanlıklara vakit ayıramaz. Bu yüzden spora önem vermemiz gerekiyor” dedi.
Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu ise, sıcak bir ortamda geçen muhabbetten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Biz de Bilecikspor kulübü olarak sizlere yardımda bulunup gençlerimize sahip çıkacağız. Burada sistemimizi iyi kurarsak gençlerimize iyi sahip çıkarız. Son dönemlerde biraz sıkıntılar yaşadık, şuanda şekil ve düzen vermeye çalışıyoruz” dedi.
Konuşmanın ardından Başkan Cinoğlu, Emniyet Müdürü Bektaş’a çiçek ve üzerinde Ali Ekber Bektaş yazılı 11 numaralı Bilecikspor forması hediye etti.