Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçına her iki takımın taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. Her iki takımın taraftarları tribünlerde çeşitli pankartlar açarken, sarı-kırmızılı taraftarlar Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’e destek verdi.
Bursaspor ile Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası final maçında Bursa Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. 20.30’da başlayan müsabaka öncesi her iki takım taraftarları da tribünlerde kendilerine ayrılan bölümleri tıklım tıklım doldurdu. Her iki takımında bulunduğu maraton tribününün ortası ise güvenlik sebebiyle, boş bırakıldı. Bu alanda emniyet güçleri yer alıyor.
HER İKİ TAKIM TARAFTARLARI FUTBOLCULARINI TRİBÜNE ÇAĞIRDI
Öte yandan her iki takım taraftarları da müsabaka başlamadan önce futbolcularını tribünlere çağırdı. Futbolculara, tek tek yumruk şov yaptıran taraftarlar oyuncularına büyük destek verdi. Ayrıca maç öncesinde yeşil-beyazlı taraftarlar atkılarını açıp, marş söyleyerek, güzel bir görsel şov sergilediler.
GÖRSEL ŞÖLEN
Müsabaka başlamadan önce Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen etkinlikte görsel şölen yaşandı. Her iki takımın bayraklarını sallayan gençler, ortada Galatasaray ile Bursaspor’un logolarıyla birlikte Ziraat Türkiye Kupası’nın pankartını açtı.
DÜRÜST VE ALBAYRAK’A DESTEK
Öte yandan Galatasaray taraftarı tribünde açtıkları pankartla Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’a destek çıktı. ‘Emek verenler hafızalardan silinmez sizlerin hakkı asla ödenmez. (Dürüst-Albayrak)" pankartı açan taraftarlar, eski yöneticilerine sahip çıktı.
BURSASPOR TARAFTARINDAN PANKARTLI DESTEK
Bursaspor taraftarı da karşılaşma öncesinde yaptıkları şovla bir kez daha takdir kazandı. Tribünlerde, kartonlarla koreografi yapan yeşil-beyazlı taraftarlar ‘Her zaman her yerde en büyük Bursaspor’ pankartı açtı. Ayrıca tribünlerde ‘Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi’, ‘Tertemiz futbolumuz tüm rütbelere bedel’, ‘Şivesi sensin aşkımın buda senin farkın’ gibi pankartlarda yer aldı.