Bursaspor Kulübü’nde 51’si yapılacak olan genel kurul öncesi başkan adaylarından Timur Noyan’ın listesi belli oldu.
Başkan Adayı Timur Noyan, hafta sonu yapılacak olan Bursaspor’un 51. Genel Kurulu öncesi listesini Divan Başkanlık Kurulu’na sundu. Divan Başkanı Kadir Şankaya, Genel Kurul’un Bursaspor’a hayırlı olmasını dileyerek genel kurul üyelerini uyardı.
Genel kurula gelecek olan tüm üyelerin nüfus cüzdanı, pasaport, ehliyet gibi resmi evraklardan en az birini yanlarında getirmesi gerektiğini hatırlan Şankaya, “Başkan adayı 3 arkadaşımız ile görüştük. Ortak karar neticesinde genel kurul divanı için İlhan Parseker, Sabri Ersavaş, Rıdvan İşbaran, Numan Çatmakaş isimleri belirtildi” dedi.
Başkan adayı Noyan’ın yönetim kurulu listesinde İlhan Uslu, Sami Bilge, Sinan Topuk, İlyas Acar, İsa Altıkardeş, Hasan Erdem, Fevzi Çağlayan, İlyas Kocaefe, Adem Sakarya, Ahmet Ulutaş, Levent Karakoç, Coşkun Yavuz, Kemal Tığoğulları ve Yahya Bahadır’dan oluşuyor. Denetleme Kurulu’nda ise Rahmi Yılmaz, Ahmet Aydın ve Ahmet Albayrak, Disiplin Kurulu’nda ise Mahir Korkmaz, Yusuf Alper Ömeroğulları, Gökhan Tuzlacıoğlu isimleri yer aldı.