Futbolda gündemde olan son gelişmeler istatistik değerlendirmeleri ve puan sıralamaları anından öğrenebileceğiniz grafiklerle aktarılmış olan canlı skor sizlere her durumu günceller. Spor aktivitelerini faaliyetler adına bilgilerden iddia sonuçlarından anlık bilgilerden veri almanızı ve konulara daha fazla adapte olmanızı sağlar. Gelişen internet çağıyla birlikte tüm maçlarınızı canlı izleyebilir. Takımlara dair ünlü futbol yorumcularının değerlendirmelerini öğrenebilirsiniz. Yurt dışında olan maçları güncel izleyebilirsiniz. Geniş özet maç yorumları hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. 

Son dakika olan oyuncu kadrosu değişikliği UEFA kupa maçları gibi ilgili futbol nezdinde yaşanan camia olaylarına dair güncel ve geçmiş konuların takibini yapmamıza olanak sağlayan popüler bir ortak paylaşım heyecanı olmaktadır.
Özet programlarla birlikte seyircinin defalarca izlemek istedikleri gol yağmuru olan goller ve özel Türkiye maçları sizlerin hizmetinde olmaktadır. Takımların puan durumları süper toto lig hakkında en son bilgiler canlı skor bağlantısında sizlerin seyrine sunulur. Özel spor kanallarıyla bağlantılı canlı yayın heyecanı fikstür bilgileri yayın akış programlarına uygun değerlendirmeler hizmetinizdedir. Sosyal paylaşım sitelerinde olan maç yorumları istekleriniz doğrultusunda hizmetinizdedir. 

Son dakika maç bilgileri spor faaliyet karşılaşma takvimleri ve maçların oynanacağı yer ve zaman dilimleri canlı skor farkıyla sizlerin hizmetinde olmaktadır. http://www.kackac.tk/ Finale yaklaşan maçlara dair karşılaşma değerlendirmeleri ve lig heyecanını paylaşmanızı sağlayacak olan en küçük ayrıntıyı bile atlamadan sizlerin hizmetine sunulan şifre olmadan yayın bağlantısının avantajıyla karşı karşıya olmaktayız.