Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında oynana ve 1-1 sona eren Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçının hakemi Deniz Çoban, karşılaşma sonrası canlı yayında özür diledi.

Mücadele sonrası Rıza Çalımbay yayıncı kuruluşa konuştuğu sırada maçın hakemi Deniz Çoban gelerek, canlı yayında özür diledi. Çoban özrünün ardından emeklilik sinyalleri verdi.
Deniz Çoban, canlı yayın sırasında yaptığı konuşmada iki takım aleyhine yaptığı hatalar için özür dilediğini ifade ederek, "İki takımdan da özür diliyorum. MHK’dan ve TFF’den özür diliyorum. Kendimle ilgili bir karar vermem gerektiğini düşünüyorum. Bir hakemin yapmaması gereken bir şeyi yapmam gerektiğinin farkındayım. Çok üzgünüm. Siz de üzgünsünüz. Kimsenin yapmadığını yaptım, içeriye girer, girmez gördüm. Soyunma odasına girdiğiniz andaki ruh haliniz... Ona rağmen tebrik ettiniz. Ben her iki takıma da teşekkür ediyorum. Hiçbir hakemin yapmadığı bir şey yapıyorum. Belki kariyerimin sonuna geliyorum, ama ikinizden de özür diliyorum" dedi.

Deniz Çoban, mücadele sonrasında ise, "Söyleyeceğimi canlı yayında söyledim. Daha fazla konuşmak istemiyorum" diyerek, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.