Halim AKCA/BUCAK, () - BÖLGESEL Amatör Ligi (BAL) 7. Grup'ta Kuşadasıspor'u yenerek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor kafilesi deplasman dönüşü taraftarlarıyla şampiyonluk kutlaması yaptı.

BAL 7'nci Grup'ta en yakın rakibinin 5 puan önünde lider konumdaki Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, ligin bitimine bir hafta kala deplasmanda Kuşadasıspor'u 2-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Bucak Belediyesi Oğuzhansporlu kafile dün gece coşkulu bir taraftar grubu tarafından karşılandı. Taraftarlar kahveler bölgesinden Cumhuriyet Meydanı'na kadar konvoy oluşturdu. Meşaleler ve havai fişekler eşliğinde oluşturulan sahneye çıkan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor kafilesi bol bol alkışlandı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, takımı kutladı. Ünal, artık hedefin 3. Lig olduğunu söyledi. Bugüne kadar belediye olarak takıma nasıl destek verdilerse bundan sonra da desteklerinin süreceğini aktaran Ünal, Aşk-ı Bucak taraftar grubunun deplasman maçları için otobüs talebini olumlu bulduğunu kaydederek, play-off maçlarında sınırsız deplasman desteği sözü verdi.

Kulüp Başkanı Ahmet Turgut, "Biz bir şey yapmadık. Asıl yapanlar, şampiyon burada" diyerek takımı gösterdi.

Konuşmaların ardından Bucak Belediyesi Oğuzhansporlu futbolcular, teknik heyet ve kulüp yöneticileri tek tek sahneye çağrılarak tezahüratlar arasında alkışlandı. Daha sonra futbolcularla taraftarlar müzik eşliğinde geç saatlere kadar eğelenerek şampiyonluğu kutladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

- Takımın otobüsle meydana gelmesi

- Futbolcular sahneye çıkarken ve sahne görüntüleri

- Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın konuşması

- Kulüp Başkanı Ahmet Turgut'un konuşması

- Futbolcular ve teknik heyet sahneye çağrılırken

- Yapılan tezahüratlar

(FOTOĞRAFLI)