PTT 1. Lig’in 30. haftasında sahasında Altınordu’yu konuk eden Orduspor, rakibine 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik adamı karşılaşmayı değerlendirdi.
Maça iyi başladıklarını, bunun sonucunda golü bulduklarını belirten Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, "Geçtiğimiz hafta Bucaspor maçında iyi futbol oynayan, sonuçlar alan ama bir türlü gole ulaşamayan bir Orduspor vardı. Bu hafta da oyun anlamında bir adım daha ileriye gitmiş, oyunun başından sonuna kadar var olmaya çalışan bir takım vardı. Oyuna çok iyi başladık. Belki de iç saha anlamında benim görevde olduğum süre içerisinde en iyi maçı çıkardığımızı düşünüyorum. İyi pas yaptık, neticesinde gol de bulduk. İlk yarı golü bulduk, ancak rakibin pozisyonu olmadan ceza sahası dışından bulduğu toplarla ilk yarıyı 2-1 önde kapattılar. İkinci yarıya oyunda üstünlüğü ele geçirme çabalarımız sırasında rakip 3. golü buldu. Son bölümde üstünlüğü ele geçirmek istedik ve akabinde golü bulduk. Ama biz her maçın ardından öğrenen tarafız. Bizim için önemli bir maçtı" dedi.
Taraftarın kendisine yönelik tezahüratlarına değinen Özcan, "Ben sahada çocuklarımla ilgileniyorum. Taraftardan herhangi bir şey duymadım" diye konuştu.
ALTINORDU CEPHESİ
5 maç üst üste galip geldiklerini, kamuoyu tarafından kolay görülen ancak çok zor bir maç olan Orduspor müsabakasını kazandıkları için mutlu olduklarını ve Play-off şansını sürdürmek istediklerini ifade eden Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Kamuoyunda Orduspor, herkesim tarafından kolay rakip gibi gözüküyordu. Ancak bu tip maçlar çok zor geçer. Karşımızda genç, dinamik ve oyundan düşmeyen bir takım var. Bunun bu şekilde olacağını biliyorduk. Biz de maça bu şekilde iyi pas yapıp hemen golü bularak farkı attırma parolasıyla çıktık. İlk yarı duran toptan kötü bir gol yedik. Ancak golleri bulduk, öne geçtik. İkinci yarı da farkı artırmak istedik. Farkı arttırmasak da kazandığımız için mutluyuz. Play-off şansımız devam ediyor. 4 maç kaldı, hedefimiz 12 puanla ligi bitirmek" şeklinde konuştu.