Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, gelecek planlaması için mahkeme kararını beklediklerini belirterek, "Orduspor olarak her şey şu anda 11 Haziran’da mahkemenin vereceği karara endeksli. Mahkemeden kongre kararı çıkarsa kulübün önü açık gözüküyor" dedi.
PTT 1. Lig’i son sırada bitirerek Spor Toto 2. Lig’e düşen Orduspor’da kayyum veya kongre için mahkemeden çıkacak sonuç bekleniyor. 11 Haziran’da açıklanacak mahkeme kararında çıkacak kayyum sonucunun Orduspor için kötü olduğunu, ancak kongre kararının çıkacak olmasının da Orduspor’un önünü açacağını ifade eden Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, "Orduspor olarak her şey şu anda 11 Haziran’da mahkemenin vereceği karara endeksli. Mahkemeden kongre kararı çıkarsa kulübün önü açık gözüküyor. Çünkü başkanımızın yaptığı açıklamalarla beraber Orduspor’da gelecek aydınlık görünüyor. Ancak mahkemeden kongre değil de kayyum kararı çıkarsa o zaman kulübümüzün önü karanlık olur. Orduspor için de kendimiz için de her şeyin ortaya çıkacağı gün 11 Haziran’da mahkemenin vereceği karara bağlıdır" diye konuştu.
"KONGREYE SAĞDUYULU YAKLAŞMALARINI İSTİYORUM"
Gelecek sezondaki takım planlamasından bahseden Özcan, "Gelecek sezon için öncelikle mevcut oyuncularımızı ve kiralık oyuncularımızı değerlendireceğiz. Ayrıca dışarıdan transfer edeceğimiz oyuncularla birlikte kiralık ve mevcut oyuncularımızı harmanlayarak kulübün geleceğini planlayacağız. Hedefimiz elbette düştüğümüz yere geri çıkmaktır. Ancak her şeyi Haziran 11’de mahkemenin vereceği karara bağlı. Eğer mahkemede kongre kararı çıkarsa başkanımızın projeleri var. Bu projeler gerçekleştiği zaman bu yıl ile gelecek yıllarının çok aydınlık olacağını ve düştüğü yere çok çabuk çıkacağını düşünüyorum. Bu süreçte Orduspor taraftarından kongre kararına sağduyulu yaklaşmalarını istiyorum" şeklinde konuştu.