Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor’u 2-0 mağlup eden Trabzonspor evinde moral buldu.
Maçın ardından basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Akhisar Belediyespor karşısında zaman zaman iyi oynayarak kazandıklarını belirterek, "Aksiyonları bol bir maçtı. Bugün de farklı bir söylemle birazcık eğlenceli, keyifli bir akşamdı" dedi.
Trabzonspor’un 30 yıllık beklentisi, hedefinin olduğunu ifade eden Yanal, "Birlikte yürünecek bir hedef bu. Tek başına yürünülecek bir hedef değil. Keşke ben tek başıma düğmeye bassam da halledebilsem" diye konuştu.
Sakat oyunculardan Deniz Yılmaz’ın aralarına katıldığını ve iyi bir performans ortaya koyduğunu belirten Yanal, kaleci Onur hariç diğer sakat oyuncuların da milli takım arasında takıma katılacağını düşündüğünü belirtti.
Gaziantepspor maçı sonrası yöneticilerin oyunu eleştirmesiyle ilgili bir soru üzerine Yanal, "Dedikodu mekanizmasıyla iş yapmıyoruz. Herkesle birebir konuşuyoruz. Medya yoluyla mesaj vermem. Bu yolla verilen mesajları da dikkate almam. İhtiyaçlarımızı birebir konuşup giderme yöntemini tercih ederim. Constant kadro dışıdır. Kadroda bulunmasını istemiyorum. Bu konuda bir girişim olmadı. Dedikodu mekanizmasıyla yazılanlara itibar edilmemeli" dedi
HAKAN ARIKAN: "HER MAÇI KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKIYORUZ"
Trabzonspor’un başaralı kalecisi Hakan Arıkan ise maçın ardından yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz hafta aldığımız mağlubiyet için üzgünüz. Tabii ki mağlup olmayı hiçbir takım istemez. Ama geçtiğimiz hafta yapmak istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bugün ise çok iyi bir performans sergiledik ve çok iyi mücadele ettik. Biz Trabzonspor’uz her maçı kazanmak için sahaya çıkarız. Sezonun ikinci yarısında çok iyi bir performans sergiledik, bunu devam ettirmek istiyoruz. Yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz” dedi.
AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, maça iyi başladıklarını belirterek, "İlk dakikalarda gol pozisyona girdik Güray ile değerlendiremedik. İlerleyen dakikalarda da pozisyona girdik ama atamadık. Sonra da ofsayttan Trabzonspor’un attığı gol vardı. Bu oyunun dengesini biraz bozdu" dedi.
Buna rağmen ikinci yarıda da oyuna hakim olduklarını belirten Carlos, "Kadir, Vas Te ve Bilal ile gol fırsatlarını değerlendiremedik ama daha etkiliydik. Trabzonspor’u kutlamak gerekiyor" diye konuştu.