İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bilecik İl Temsilcisi Şemsettin Yıldırım, yaşanan terör olaylarına tepki göstererek, “Terör örgütü PKK ve işbirlikçilerinin hain terör saldırıları sonucu şehit düşen asker ve polislerimize Allah’tan rahmet; yakınlarına sabrı cemil diliyoruz” dedi.
İl Temsilcisi Şemsettin Yıldırım, iyi adına yapılmak istenen tüm şeyleri kötüye kullanan, bunu yaparken de emperyalist ülkelerle işbirliği içerisinde olan bölücü terör örgütünün asla galiz emellerine ulaşamayacaklarını söyledi. Milleti ve devleti bölme arzusunda olan, İslam’a ne kadar yakın güzellik varsa onların tamamını Markist Lenist kafa yapısıyla saf dışı bırakmaya çalışan terör örgütünün ana gayesi taşeronluk olduğunu belirten Yıldırım sözlerine şöyle devam etti:
“İşgalsever ülkelerin taşeronluğunu yapan bu örgütlerin tamamı, samimi bölge insanı tarafından da taban bulamayacaktır. Irak ve Suriye’yi mezhepçilik damarlarından adeta fırına çeviren işgalsever devletler, ülkemizi de ateist gruplar aracılığıyla fırına çevirmek istemektedirler. Bu fırınlara odun hamallığı yapanların ana hedefi, milletimizin vakurlu duruşunu bozmak; hile ve dezenformasyonla duygular üzerinde algı mühendisliğini yapmaktır. Aziz milletimizin iman dolu göğsü tüm hilelere kapalıdır. Ümmetin vahdeti bölünmeye çalışılsa da, alâküllihal bu topraklar tek vücut olmanın merkezi olmaya devam edecektir. Kardeşlerimize uzanan bu kirli eller, aslında kardeşliğimizi bozmaya çalışmaktadır. Karanlık ve korkak bu eller, etnik kökeni ne olursa inanmış gönüllere asla zarar veremeyecektir."