Kaçkarın Şahinleri  ligin 28. haftasında sahasında konuk ettiği Turgutluspor’u 2-0 mağlup etti ve haftayı 3 puanla kapattı.

Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe

Sahasında oynadığı kritik müsabakada Turgutlusporu her iki yardıda bulduğu goller ile 2-0 mağlüp eden Pazarspor rahat bir nefes aladı.  Her iki takımında istekli başladığı maçın ilk bölumleri karşılıklı gol arayışları ile geçti.

37. Dakikada gelişen atakta Ahmet Can'ın ceza alanı dışından şutu ağlarla buluşurken Pazarspor 1-0 öne geçti.

İlk yarıda bu skor ile tamamlandı.

İkinci yarıda oyunu biraz daha kontrollü oynayıp konta toplarla etkili olmaya çalışan Pazarspor, bu dakikalarda Efe, Göktuğ ve Yavuzla bulduğu pozis yonlardan skor üretemedi.

61. Dakikada Turgutlu spordan Halilcan yaptığı kasti hareket neticesinde Kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Pazarspor'un İki topumuzun direkten döndüğu dakikaların ardından 88 de Furkan'ın sol kanatdan getirdiği topda alda at pasında Remzi topu ağlara göndererek skoru belirledi Pazarspor: 2 - Turgutluspor: 0

Hakemler: Abdülselam Koçak, Ahmet Kotan, Erdoğan Sertan Akman

Pazarspor: Halil Kaşlı, Enes Salih Çavdar, Emre Turan, Göktuğ Yılmaz (Atakan Hacıoğlu dk. 90), Yavuz Alemdar, Batuhan Tunçay, Ahmet Can Arık ( Kemal Emirhan Aydın dk. 89), Efe Taylan Altunkara (Alperen Aşkın Erol dk. 90+1), Emircan Bayrakdar (Fatih Cin dk. 89), Furkan Mızrak, Mustafa Apardı (Remzi Kolcuoğlu dk. 70)

Turgutluspor: Zekeriya Topayan, Mustafa Köroğlu (Ekrem Okkay dk. 75), Halilcan Doğan, Mert Denizli, Emre Çölgeçen (Ayhan İmir dk. 89), Alperen Aydın, Mert Önal (Ozan Resuloğlu dk. 46), Uğur Kurt (Berkant Kanık dk. 82), Mustafa Yılmaz, Berkay Sezer (Özgür Ortaç dk. 46), Noyan Öz

Goller: Ahmet Can Arık (dk. 37), Remzi Kolcuoğlu (dk. 88) (Pazarspor)

Kırmızı kart: Halilcan Doğan (dk. 61) (Turgutluspor)

Sarı kart: Emircan Bakrakdar (Pazarspor)