Trabzonsporlu taraftarlar, Medipol Başakşehir ile oynayacakları maç öncesi Fatih Terim Stadyumu'na girerken ayakkabıları çıkarttırılarak arandılar.

 
Bu şekilde arama yapılmasına sosyal medyadan tepki gösterildi. Ayakkabılarını çıkaran ve yere serilen kartonların üzerine basan bordo-mavili taraftarlar, sosyal medyada paylaştıkları bu fotoğrafların altında, "Ayakkabılarına kadar aranan tek taraftar Trabzonspor taraftarı" yazarak tepkilerini ortaya koydu.
 
SAHAYA YABANCI MADDE YAĞDI, MAÇ DURDU
Polisin aldığı sıkı tedbirlere rağmen maç sırasında tatsız olaylar yaşandı. Karşılaşmanın 57. dakikasında kale arkasındaki Trabzonspor taraftarının bulunduğu bölümden atılan yabancı maddeler Başakşehir kalecisi Volkan Babacan'a isabet etti. Kale önünde başını tutarak yerde kalan Babacan'ı takım arkadaşları ve hakem Fırat Aydınus o bölümden uzaklaştırdı. Daha sonra Trabzonspor kaptanı Onur'u yanına çağıran Aydınus, taraftarlara sakin olmaları yönünde uyarıda bulunmasını istedi. Onur tribünlere giderek bordo mavili taraftarları sakinleştirdi.