Tramer Araç hasar ve kaza sorgulamaları araçlar ile ilgili detaylı kaza bilgilerini bizlere sunmaktadır. Trafikte bulunan bütün araçlar kaza tehlikesine açıktır. Bazen bizlerin hatası bazen de karşı tarafın hatasından ötürü araçların kazaya karışması kaçınılmaz bir son olabilmektedir. işlemlerinin online ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için öncelikle kaza esnasında yaşanan olumsuzluğun rapor halinde sunulması gerekmektedir.

Kaza yaşandığı ilk andan itibaren kaza için tutulmuş olan tutanak kazanın nasıl yaşandığı ile ilgili detaylı bilgileri bizlere vermektedir. Bu anlamda araç hasar bilgisine ulaşabilmek açısından bu ayrıntıya dikkat etmek gerekecektir. Trafik merkezi yani araç sahipler ve vatandaşlarımız arasında bilinen adı ile tramer bu kayıtların ayrıntılı bir şekilde tutulduğu online sorgulama işlemlerinin yapılabildiği bir mecradır.

Sisteme girişinizi gerçekleştirerek tramer hasar detaylarına ulaşabilmeniz mümkündür. ile yapılan bir sorgulama hizmeti olduğu için bu bilgilerin sağlıklı bir şekilde plaka, tescil numarası ile bilinmesi gerekecektir. Tramer hasar bilgisine ulaşabilmek için bir diğer işlemde 5664 numaralı sms hattına araç bilgilerini göndererek bu konuda detay bilgisine ulaşmaktır. İkinci el araç alımı yapacağınız zaman araç bilgilerini öğrenmek için tramer sorgulama yapmadan sakın araç almayın. Zira araç ile ilgili birçok sıkıntı sonrada öğrenilebildiği için tramer hasar sorgulaması ile bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kaynak: