Belediye sosyal tesisleri bahçesinde halka açık bir ortamda vatandaş ile istişare toplantısı yapıldı.

Halkla birlik ve beraberliğin vurgulandığı toplantıda Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz yapılan çalışmaları anlattı, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Ak Parti Ardeşen ilçe başkanı Avni Kahya’nın da katıldığı toplantıda Tuncalılara hitap eden Belediye Başkanı Aytemiz “bugün yine her zaman olduğu gibi Tunca halkı birlik ve beraberliğini gösterdi. Bilindiği üzere göreve gelmeden önce verdiğim seçim vaatlerimizin hepsini çok şükür gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Tabi bu bizi rehavete soktu anlamına gelmez, yeni hedeflerle aşkla Tunca’mıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Tunca’mızın en önemli sorunu olan ulaşım sorununu Tunca’yı karayolu ağına alarak çözdük. İnşallah 2019 seçimlerinden önce de dere içi grup yolu ihalesini de yapacağız. Bu konuda bakanlarımız ve milletvekillerimizle birlikte yoğun bir temas halindeyiz. Merkez mahallemizin en önemli sorunu olan köprü çalışmasını da inşallah bu yıl içinde tamamlayıp sizin hizmetinize sunacağız. Yağan aşırı yağışlardan sonra oluşan zararları en aza indirgemek için hızlı bir şekilde istimlak duvarları oluşturacağız. Mezra yollarımız dahil bütün yollara şu andan itibaren güvenli bir şekilde ulaşım sağlanmaktadır.” Dedi.

Tunca Belediye’sinin halk toplantılarını daha da sıklaştırarak hem sorunların tespitine devam edilmesi hem de projelerle ilgili olarak halkla istişarenin sağlanacağı vurgulandı.

HABER: ARZU  ERBAŞ