Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri tarafından özel eğitim ve ilkokul öğrencilerine “Pinokyo” adli müzikal oyun sergilendi.

Farkındalık oluşturmak adına “Sanatın Değiştirici Gücü” projesi kapsamında Fakültenin Prof. Dr. Taner Karahasanoğlu Konferans Salonu’nda sergilenen oyuna ilkokul ve özel eğitim öğrencilerinin yer aldığı 700 öğrencinin yanı sıra Tirebolu Gençlik Merkezi Müdürü Ebru Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Hakan İbişoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Tolga Karagöz, fakültenin akademik ve idari personelleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilciler ve öğrenci velileri katıldı.

Giresun’da vatandaşlar organ bağışı konusunda bilgilendirildi Giresun’da vatandaşlar organ bağışı konusunda bilgilendirildi

Üniversiteli öğrencilerin farkındalık oluşturan tiyatro oyunuyla ilgili bilgi veren, Proje Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Anıl Uğur Oğuzcan, “Çocuklara ve öğrencilere oynanan tiyatro oyunu ile paylaşmanın, başarmanın ve hayal gücünün önemi vurgulanmak istendi. Hayatta her zaman paylaşmayla, hoşgörüyle, saygı ve sevgi ile birbirimize destek olarak hareket ettiğimizde bir şeyleri başarabiliriz" dedi.

Etkinliğin sonunda tiyatro grubu ve organizasyon ekibine teşekkür belgelerini Tirebolu İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi İsmail Cem Feridunoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Murat Birol, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serpil Karlıdağ, Tirebolu Gençlik Merkezi Müdürü Ebru Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Hakan İbişoğlu ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Tolga Karagöz tarafından takdim edildi.

Projede yer alan öğrencilerden Emine Cezayirli, oyun sonunda kendi ve ekip arkadaşları adına Tirebolu İlçe Kaymakamlığı, Tirebolu Milli Eğitim Müdürlüğü, Tirebolu Gençlik Merkezi ve etkinlik sponsoru olan Akasya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti. Gösteri, çocuklara hediyeler verilerek sona erdi.