Kağıthane Ferit Aysan Çağdaş Yaşam İlköğretim Okulu’ndaki başarılı ve üstün yetenekli çocuklar için özel resim ve müzik atölyeleri yapıldı.
Kağıthane Ferit Aysan Çağdaş Yaşam İlköğretim Okulu içerisinde, ilçedeki başarılı ve üstün yetenekli çocuklar için resim ve müzik atölyeleri yapıldı. Nişantaşı Üniversitesi’nin katkılarıyla yapılan atölyelerin projelendirmesini Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır ve ilçe teşkilatı gerçekleştirdi. İlçede yaşayan öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği açılış törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk, Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çakır, Nişantaşı Üniversitesi Genel Sekreteri Can Uysal, Kağıthane Ferit Aysan Çağdaş Yaşam İlköğretim Okulu Müdürü Ali Çakar ve ilçe okullarının müdürleri katıldı.
Açılışın ardından yapılan slayt ve film gösteriminde projenin süreçleri ve hayata geçirilmesinden sonra çocukların yapabileceği çalışmalar anlatıldı. Gösterimin ardından projeye desteklerinden dolayı Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer ve Nişantaşı Üniversitesi Genel Sekreteri Can Uysal’a teşekkür plaketleri verildi. İlçenin eğitimdeki başarısını arttırıcı bu çalışmaların desteklenmesindeki memnuniyetini dile getiren Kağıthane Ferit Aysan Çağdaş Yaşam İlköğretim Okulu Müdürü Ali Çakar, “Eğitime desteğini esirgemeyen her türlü iş birliğine açık olmasıyla diğer üniversitelere örnek gösterilecek çalışmalara imza atan Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Levent Uysal başta olmak üzere tüm çalışanlarına verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından resim ve müzik atölyelerinin resmi açılışı Nişantaşı Üniversitesi Genel Sekreteri Can Uysal, Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk tarafından kurdeleleri kesilerek yapıldı. Atölyeler çocuklar ve velilerle birlikte gezilerek bu atölyelerde görev yapan öğretmenlerden çalışmalarla ilgili bilgi alındı.