Muş’un tarihi ve doğal güzellikleri arasında yer alan Kızılağaç Kanyonu’nun ülke turizmine kazandırılması amacıyla Muş Valisi Avni Çakır, il protokolü ve AFAD gönüllüleriyle doğa yürüyüşü düzenlendi.

Turistik Tuz Ekspresi yolcuları Çankırı’ya hayran kaldı Turistik Tuz Ekspresi yolcuları Çankırı’ya hayran kaldı

Muş’un Kızılağaç beldesinde bulunan ve Türkiye’nin en büyük kanyonlarından biri olan Kızılağaç Kanyonu, görenleri kendine hayran bırakıyor. Uzunluğu 1.7 kilometreyi aşan ve Muş kent merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan kanyon, eşsiz manzarası ile yeni ziyaretçilerini bekliyor. Doğa harikası kanyonda yürüyüş yapan Vali Çakır, "Öğrencilerimizle ve AFAD gönüllülerimizle Kızılağaç’ta güzel bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Muş muhteşem doğasıyla sizleri bekliyor" ifadelerini kullandı.

Muhteşem görsel manzara eşliğinde gerçekleşen yürüyüşe Garnizon Komutanı Ulaştırma Albay Ali Osman Sağlam, Vali Yardımcısı Cihan Abukan, Kızılağaç Belediye Başkanı Mehmet Şirin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman, Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, AFAD Müdürü Taha Yasin Çekiç, AFAD gönüllüleri ve öğrenciler katıldı.