Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve İzmir milletvekili adayı Oktay Vural, ’Umut Çiçekleri’ kampanyasına katılan 200 kişiye canlı çiçeklerini evlerine giderek verdi.
Sanal ortamda başlatılan kampanya kapsamında 20 bin canlı çiçek kampanyaya katılanların evlerine tek tek teslim edildi.
MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural tarafından 1 ay önce başlatılan ’Umut Çiçekleri’ isimli kampanyası İzmir’de büyük ilgi gördü. Barış, adalet, umut, ahlak, gelecek, huzur, refah, kalkınma, özgürlük, birlik çiçekleri olarak her çiçeğe bir isim verilirken, sanal ortamda en çok adalet çiçeği dikildi. Kampanyaya katılan 200 kişinin çiçeklerini Oktay Vural, evlerine götürerek teslim etti.
“ADALET HERKESE LAZIM”
Kampanya süresince sanal ortamda en çok adalet çiçeği dikildiğini belirten Vural, “İzmir’in sadece dağlarında değil her sokağında bir çiçek açsın istedik. umutcicekleri.com’da bir umut çiçeği diken herkese ‘iktidar yürüyüşümüze sen de katıl, İzmir sokaklarında umut rüzgarları essin’ dedik. Kampanyada en çok adalet çiçeğinin dikilmesi, vatandaşlarımızın adalete olan güveninin sarsıldığını gösteriyor. Vatandaşlarımız ülkemizin hukuk sistemini onarma ve haklıyı koruma umuduna katkı sağladı. Kampanyamıza destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.