Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi  Ekonomi Topluluğundan örnek bir  sosyal sorumluluk projesi daha. Daha önce yaptıkları projelerle adından söz ettiren Ekonomi Topluluğu lösemili çocuklar için ''Bir Oyuncakla Mutlu Et" kampanyası başlattı.

"hadi kahraman çocuklarımızın yüzünde tebessüm olalım" sloganıyla yola çıkan RTEÜ Ekonomi topluluğu üyeleri tedavi gören lösemi hastası çocuklar için başlattıkları oyuncak kampanyası için insanların duyarlı olacaklarına inançlarının tam olduğunu belirtiler.

Ekonomi Topluluğu : “Küçük bedenleriyle ciddi hastalıklarla savaşacak kadar güçlü kardeşlerimizin yüzlerindeki bir anlık tebessüm olmak istemez misiniz ?

Bunun için ekonomi topluluğu olarak bir proje başlattık.  Sizlerin alacağı oyuncakları lösemili kardeşlerimize ileteceğiz.  28 kasım-11 aralık tarihleri arasında RTEÜ ana kampüsümüzde açacağımız stantlarımızdan ya da sayfamızdan mesaj atarak bizle irtibata geçerek alacağınız oyuncakları iletebilirsiniz. “ diyerek 

"hadi kahraman çocuklarımızın yüzünde tebessüm olalım" dediler. 

Kampanyaya katılmak için topluluğun twitter sayfasından veya 28 Kasım - 11 Aralık tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ana kampüsünde açılacak standta bağışlarını yapabilirler.


twitter adresi: RTEÜ Ekonomi KULÜBÜ @EkonomiKulubu53