Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, 6 Mart Cuma günü yapılan Yeni Malatyaspor Destek Gecesi’nde taahhüt edilen ücret ve bu geceden kulübün kasasına giren parayla ilgili bir basın toplantısı düzenledi.
Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kameralar karşısına geçen Gevrek, destek gecesinin amacına ulaştığını, birlik beraberlik noktasında güzel bir tablonun oluştuğunu söyledi.
Destek gecesinde farklı görüş ve düşünceden bin kişiyi ağırladıklarını belirten Adil Gevrek, “Gecede güzel bir birlik beraberlik görüntüsü ortaya çıktı. Bizim de amacımız buydu zaten. Malatya bizim ortak paydamız. Tabi birlik ve beraberlik gecesinin yanında bu gece aynı zamanda maddi destek gecesiydi. Bu geceyle ilgili bazı dedikodular, bazı sıkıntılar oldu. Farklı rakamlardan bahsedildi. Herhangi bir kuşkulu duruma mahal vermemek için o gecede taahhütte bulunan listeyi sizlerle de paylaşacağız. Aynı zamanda bu isimleri kulübümüzün internet sitesinden de yayınlayacağız. Sizlerden ricam siz de bu işin takipçisi olun” dedi.
Başkan Gevrek İstanbul’dan taahhüt edilen rakamın 1 milyon 164 bin TL olduğunu, Malatya’dan taahhüt edilen rakamın ise 212 bin TL olduğunu kaydetti. Başkan Adil Gevrek, taahhüt edilen rakamlara rağmen şu ana kadar ödenen miktarın ise İstanbul’dan 257 bin 200 TL olduğunu, Malatya’dan ise 92 bin TL olduğunu ifade etti.
Gevrek, Yeni Malatyaspor Destek Gecesi’ne katılıp taahhüt ettiği parayı henüz kulübün kasasına yatırmayan kurum ve kişi isimlerin şunlardan oluştuğunu söyledi:
"Bekir Alyüz, Yunus Aktaş, Ahmet Çalık, Mado Malatya, Necdet Yalçın, Nüvit Karagöz, Nevzat Diri, Ramazan Paşahan, Derebeyleri Marmara, Songül Demirci, Ramazan Bulun, Azmi Ekinci, Şenol Karadoğan, Hanife Acar, Hasan Trak, Dönerci Ali Usta, MASTÖB Gençlik, Erbil Ticaret, Edip Budak, Ahmet Budak, Ahmet Güler, Cengiz Günaydın, Hulusi Akkoyun, Ahmet Çakır, Selahattin Gürkan, Kuluncak Köyü, Osmanlı Kebap, İSTOC Malatyalılar, Ayşem Sultan, Malatya Köftecisi, Gökhan Yaltı, Bekir Yıldırım, MADEF (Yılmaz Durmuş), Cengiz Kaçmaz, Mehmet Bey, Abdullah Özatilla, Aziz Yalçınkaya, Erdal Gündüz, Haşim Karadağ, Necip Olgun, Yeşilyurt Belediyesi, Esenlik, BAYKANOVA, Kaçmazlar, Malatya Park."