AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, düzenlediği akşam yemeği davetinde Ak Parti Çanakkale İl Başkanı, Ak Partili belediye başkanları, ilçe başkanları ve il genel meclis üyelerini ağırladı.
Yemekte tüm parti teşkilatına teşekkür eden Turan, Ak Parti ailesi olarak Çanakkale’de yoğun geçen iki ayın sonunda iyi bir kampanya yürüttüklerini, diğer muhalefet partilerinin adaylarının isimlerini ağızlarına almadan nezaket içerisinde çalıştıklarını ancak aynı hassasiyeti aynı şık tavrı diğer partilerden görmediklerini belirtti.
Turan, “İlçe ilçe, köy köy tüm teşkilatımızla birlikte unutulmaz bir kampanya dönemi yaşadık. Oylarımızda düşüş olsa da AK Parti girmiş olduğu 4. Genel seçimden de büyük farkla birinci parti olarak ayrılmış, alternatifi olmadığını kanıtlamıştır. Milletimizden ne gelirse ona razıyız. Eksiklerimizi değerlendirip daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. AK Parti milletimizin kararı doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi sorumlu davranmaya devam edecektir. Milletimiz müsterih olsun.” Dedi.
Milletvekilinden Seçim Değerlendirmesi
Turan, Milletvekili adayları İsmail Kaşdemir, Jülide İskenderoğlu ve Sebahattin Güner ile biraraya gelerek seçim sonuçlarının değerlendirmesini yaptı.
Turan, “Tüm aday ve aday adaylarımızla birlikte uyum içerisinde bir kampanya yürüttük. Çanakkale’de bu uyumun kalıcı olması için çalışacağız. 7 Haziran seçimlerinin tartışmasız galibi AK Parti’dir. Girmiş olduğu 4. Genel seçimden de büyük oy farkıyla birinci olan partimiz milletimiz tarafından ülkenin geleceğinde tartışmasız söz sahibi olarak gösterilmiştir. Milletimizin kararına saygı duyuyoruz. Türkiye’nin girmiş olduğu istikrarlı rotadan çıkmaması için sorumlu tavrı sergilemeye devam edeceğiz” diye konuştu.