Çorum Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, yeni dönemde faaliyetlerini belirlemek amacıyla bir araya geldi.
‘Fikir tepsisi’ sistemiyle gerçekleştirilen toplantıda kurul üyeleri, iki ayrı gruba ayrılarak, moderatörler eşliğinde gerek sosyal, gerekse ticari anlamdaki fikir ve proje önerilerini belirledi. Çalışma gruplarında tespit edilen projeler, bir havuzda toplanarak değerlendirmeye alındı.
TOBB İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Elvan Can Çabuk, bir taraftan yeni iş fikirleri geliştirirken, diğer taraftan da sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeyi amaçladıklarını söyledi.
Genç Girişimciler Kurulu olarak, Ocak ayındaki yeni yapılanmanın ardından vakit kaybetmeden çalışmalara başladıklarını belirten Çabuk, “Çalışmalarımıza yön vermek ve belli bir plan dahilinde hareket etmek amacıyla da bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Buradan çıkan sonuçlar, Çorum Genç Girişimciler Kurulu’nun yol haritasını oluşturacaktır” dedi.
TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da Genç Girişimciler Kurulu toplantısının bir bölümüne katılarak, görüş ve önerilerini kurul üyeleri ile paylaştı.
Başaranhıncal, Genç Girişimciler Kurulu’nun projelerini TSO Yönetim Kurulu olarak desteklediklerini belirterek, yeni projelerin bir an önce planlanmasını istedi.