AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Hakan Bahadır, “Türkiye’de bazı kesimlere uygulanan mahalle baskısını AK Parti hükümeti kaldırmıştır” dedi.
AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Hakan Bahadır, seçim çalışmaları kapsamında Güngören Tozkoparan Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti. Cömertkent Sitesi yönetimini de ziyaret eden Bahadır, vatandaştan oy istedi. Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Bahadır, “Diğer siyasi partilerin seçim beyannamelerine baktım. İnşallah onlarda bizim seçim beyannamemize bakmışlardır. Beyannameleri karşılaştırdığımızda arada büyük bir fark olduğunu görüyoruz. Hatta arada karşılaştırma yapamayacak kadar fark var. Bizim beyannamemiz Başbakanım tarafından okunduğunda başbakanımız ‘Bir eksiğimiz varsa söyleyin tamamlayalım’ demişti. Ancak şimdiye kadar eksik olduğunu söyleyen yok. Biz gerçeğe dayalı vaatlerde bulunuyoruz. Bizim seçim beyannamemizin ana omurgası insana verdiğimiz değerdir. Ama diğer siyasiler sadece vaatlerde bulunuyorlar’’ diye konuştu.
“BİZİM VAATLERİMİZ İLE ONLARIN VAATLERİ KIYAS DAHİ EDİLEMEZ”
Emekli maaşları ve asgari ücretle ilgili ortaya konan vaatlerin gerçekçiliğinin olmadığını söyleyen Bahadır, ‘‘Kılıçdaroğlu onu vereceğim, bunu vereceğim diyor ama kaynak gösteremiyor. Maliye Bakanımız bu vaatlerin kaynağını gösterin, CHP’ye oy vereceğim demişti. Bende aynısını söylüyorum. Kaynak göstersin bende oy veririm. Ama bunlar boş vaatler. Bizim vaatlerimiz ile onların vaatleri kıyas dahi edilemez” dedi.
Çözüm sürecini çok önemsediklerini de belirten Bahadır, “Barış sürecini başlatan parti AK Parti’dir. Sayın Recep Tayip Erdoğan öncülüğünde başlayan çözüm süreci, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile devam ediyor. Bir Güneydoğu’ya baksınlar. Şuanki huzur ortamını kim sağladı düşünsünler. Türkiye Cumhuriyeti’nde 13 yıl önce Kürtler Kürdüz, Aleviler Aleviyiz diyemiyordu. Bir mahalle baskısı vardı. AK Parti hükümeti olarak bu mahalle baskısını kaldırdık” şeklinde konuştu.