Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 24’ncü kuruluş yılını Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’nde kutlayan Sinoplular Derneği’nin coşkulu gecesine katılarak mutluluklarına ortak oldu.
Esenyurt Sinoplular Derneği 24’üncü yıl gecesine çok sayıda üst düzey siyasetçi, bürokrat, iş adamı ve seçkin davetliler katıldı. Esenyurt Kültür Merkezi’nde 24’üncü yıl pastasının kesilmesiyle başlayan programda Dernek Başkanı Mehmet Ergün, Sinoplulara verdiği desteklerden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu’na teşekkür ederek, Sinopluların her zaman yanında olduklarını belirtti.
Başkan Kadıoğlu ise gecede yaptığı konuşmanda, “İstikbalimizi ülkesini seven ve sahip çıkanlar ayağa kaldıracaktır. Bu ülkede istikrar ve gelişme olmasın diye ülkemiz üzerine oyunlar oynanıyor. Ülkemizin üzerinde oynanan oyunlara vatanına sahip çıkanlar dur demelidir” dedi.
Başkan Kadıoğlu, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere yönelik değerlendirmeler de yaptı. Kadıoğlu, “Seçim vaatlerini İngiliz ve Fransızlar’dan alıp sahnelere çıkanlar önceki seçimlerde olduğu gibi ortaya çıkıp bunu vereceğiz, şunu vereceğiz diye vatandaşlarımızı kandırıyorlar. Bildiğiniz gibi bir önceki seçimlerde büyükşehirleri alırsak böyle yapacağız, şöyle yapacağız diye bağıranlara sesleniyorum. İzmir, Aydın ve Muğla gibi iller büyükşehir değil mi? Neden burada o dediklerini yapmıyorsun ey muhalefet. Bu ülkeye yalandan başka bir şey getirmediniz. Demirel de, Uzan da, Çiller ve bütün ağabeyleriniz de her zaman bu ülkeyi ve milleti kandırdı. AK Parti olarak sizlere hiçbir zaman yalan söylemedik. Vatandaşlarımızı hiçbir zaman kandırmadık. Şimdi burada konuşmalar yapan muhalefet milletvekilleri Esenyurt’a artık daha çok gelip gezeceklermiş. Gelin tabii ilçemizi gezin de eski varoştan nasıl bir gelişmişliğe sahip olduğumuzu ve modernleşen ve gelişen Esenyurt’u görün ”diye konuştu.
Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ise, Sinopluların birlik ve beraberliklerinin daim olmasını dileyerek, ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür etti. Gece, SİNDEF folklor ekibinin gösterileri ve mahalli sanatçıların türküleriyle devam etti.