Beyoğlu Belediyesi tarafından, ata sporu olan okçuluğun varlığını yeniden sürdürmesi için, ilçede bulunan pilot okullarda düzenlenen ’Okçuluk Turnuvası’nda dereceye girenler, ödülleri düzenlenen törenle teslim aldı.
Beyoğlu Belediyesi ata sporu olan okçuluğun genç nesillere aktarılması adına ilçede bulunan okullarda ’Okçuluk Turnuvası’ düzenledi. Okçular Tekkesi’nde düzenlenen turnuvaya Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayları Maker Aseyan ve Haydar Ali Yıldız, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, Beyoğlu İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu ve çok sayıda öğrenci katıldı.
YAYLAR HEDEFİ 12 ‘DEN VURMAK İÇİL ÇEKİLDİ
Dereceye girebilmek için ter döken öğrenciler hedefi 12’den vurabilmek için yaylarını çekti. 6 haftalık eğitim sonunda oluşturulan okul takımları dereceye girmek için yarıştı. Yarışmaya, Dr. Tevfik Sağlam Orta Okulu, İto Kadınlar Çeşmesi Orta Okulu, Orbay Orta Okulu, Kadımehmet Orta Okulu ve Cemal Artüz Orta Okulu, Hoca İshak Orta Okulu, Kaptanpaşa İmam Hatip Orta Okulu, Piripaşa Orta Okulu ve Galata Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi katıldı.
Dereceye girenler kupa ve madalyalarını protokol üyelerinin elinden alırken, dereceye giremeyen öğrencilere de katılımcı madalyası verildi.