Büyükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gençleri bir arada buluşturmak için Gençlik Şöleni düzenledi. Şölenin ilk günü, Nev müzik grubu ile Alpay Kulay-Viki Karnezi ikilisi sahneye çıktı.
Büyükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 18-19 Mayıs tarihlerini kapsayan bir Gençlik Şöleni düzenledi. Amfitiyatro’da düzenlenen şölende Nev müzik grubu, Alpay Kulay-Viki Karnezi ikilisi sahne aldı. Muhteşem performans sergileyen sanatçılar Büyükçekmecelilere müzik dolu keyifli bir gün yaşattı. Arel Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Fatih Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi müzik gruplarının da sahne aldığı gecede amatör grupların sergilediği performans katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Ellerinde Türk bayraklarıyla müziğin ahengine eşlik eden vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu.
“BU ÖZEL GÜNÜ MARŞLAR SÖYLEYEREK KUTLUYORUZ”
Programın çok manidar olduğunu belirten Büyükçekmece Çocuk Korosu Öğretmeni Şükriye Arslan, 19 Mayıs Gençlik Şöleni için burada olduklarını ifade ederek "Atamızın bize armağan ettiği bu güzel günü marşlar söyleyerek kutlayacağız. Bizim için çok anlamlı ve çok özel bir gün. Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş savaşı sonucunda bize armağan ettiği bu güzel günü marşlar söyleyerek kutluyoruz. Gençlik marşı ve İzmir marşını söyleyeceğiz” diye konuştu.
“İNSANA İNANILMAZ COŞKU VERİYOR”
Böylesine anlamlı bir etkinlikte bulunmaktan son derece gurur duyduğunu ifade eden öğrenci Gizem Linger, “Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e böylesine bir anlamlı etkinlik düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda gençliğe ilk adım atanlar, genç olan da olmayan da gençliğini yaşıyor. Etkinlik insana inanılmaz bir coşku, haz ve mutluluk veriyor” şeklinde konuştu.