Sultangazi Belediyesi, motivasyonlarını arttırmak amacıyla temizlik işçilerini ödüllendirmeyi sürdürüyor. Temizlik işçilerine hediyelerini veren Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Sultangazi’yi birlikte güzelleştiriyoruz. İlçeye kazandırılan her hizmette sizlerin de payı var” dedi.
Sultangazi Belediyesi, moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla temizlik işçilerini ödüllendirmeye devam ediyor. 50’nci Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen tören, temizlik işçilerinden oluşan müzik korosunun gösterisiyle başladı. Çöp tenekesi, süpürge ve çöp kovalarını müzik aleti olarak kullanan koronun seslendirdiği parçalar beğeni topladı.
Etkinlikte konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi’de yapılan her eserde temizlik işçilerinin de payının olduğunu söyledi. Sultangazi’nin binlerce sokağının temizlik işçilerinin sayesinde temizlendiğine dikkat çeken Başkan Altunay, “Sultangazi’yi temiz tutmak için gayretle çalışıyorsunuz. Sultangazi’ye yapılan her hizmette sizlerin de alın teri var” dedi.
Tüm belediye çalışanlarının bir aile olduğunu ifade eden Başkan Altunay, “Sultangazi’yi beraber güzelleştirip, değiştiriyoruz. Başka ilçelerde de konuşulur hale getiriyoruz. 6 yılda Sultangazi’de yaşanan değişimlerle hizmet kervanını birlikte sürdüreceğiz” diye konuştu.
Protokol üyeleri daha sonra Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları arasından seçilen ayın elemanlarına hediye ve plaketlerini takdim etti.