Bayraklı Belediyesi masa tenisi takımı, düzenlenen turnuvalarda büyük başarı sağladı.
Farklı spor dallarına yaptığı alt yapı hamleleriyle dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, sporda meyvelerini almaya başladı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik Masa Tenisi Turnuvası’nda çift kızlar’da boy gösteren Enise Dumlu ve Ceren Torpan, İzmir şampiyonu oldu. 19 Mayıs’ta düzenlenen Gençlik Kupası’na katılan sporculardan Ceren Torpan, Ferdi Kızlar’da İzmir üçüncülüğünü kazandı.
30 takımın katıldığı İzmir Minikler İl Müsabakaları’nda, A ve B olarak iki takımla yer alan Bayraklı Belediyesi masa tenisi takımı A takımı ile il ikincisi, B takımı ile il üçüncüsü oldu. Bayraklı Belediyesi, 30-31 Mayıs tarihlerinde yapılan Masa Tenisi Yıldızlar Şampiyonasına iki takım olarak toplamda 10 sporcuyla katıldı. Genç sporcular, takım halinde il birinciliğini elde etti. Takım maçlarında ve ferdi müsabakalarda da üçüncü olan ekip, turnuvada iki kupa ve beş madalya kazanarak, turnuvadaki ödüllere adeta ambargo koydu.
Sporcuları tebrik edip başarılarının devamını dileyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Gençlerimiz katıldıkları her şampiyonadan mutlaka kupa ve madalyalarla dönüyorlar. Masa tenisi gibi zor bir spor branşında bizi gururla temsil ediyorlar. Bizler de onlar için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Dilerim bu sporda ilerleyen yaşlarda Avrupa ve dünya şampiyonluklarına sahip olurlar" dedi.