Gaziemir Belediye Meclisi’nin nisan ayı olağan toplantısında 2015’te görev yapacak encümen ve ihtisas komisyonlarının üyeleri seçildi. 2014 yılı denetim raporunun da okunduğu meclisi yöneten Gaziemir Belediye Başkan Şenol, “Bu mecliste görev yapan, Gaziemir’e hizmet eden herkes gurur duymalıdır” dedi.
Gaziemir Belediye Meclisi’nin 2015 yılı nisan ayı birinci birleşimi, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol yönetiminde yapıldı. Denetim komisyonunca hazırlanan 2014 yılı denetim raporunun okunak meclise bilgi verildiği toplantıda, 2015 yılında görev yapacak encümen üyeleri ve 11 ihtisas komisyonunun üyelik seçimleri yapıldı. Gündemin diğer maddelerinin sorunsuz şekilde karara bağlandığı mecliste, encümen seçimleri gizli oyla yapılırken, komisyon üyelerinin seçimleri açık oyla yapıldı.
ENCÜMEN VE KOMİSYONLAR TAMAM
Gizli oylama sonucu Cumhuriyet Halk Partili meclis üyeleri Yılmaz Ağırtaş, Mehmet Ali Yalçın ve Aydın Tülü en çok oyu alarak encümen koltuğuna oturdu. 11 ihtisas komisyonunda görev yapacak üye seçimlerinin yapıldığı mecliste, her komisyona CHP’den 3’er, AK Parti’den 2’şer üye seçildi. Açık oylamayla yapılan seçimlerde komisyon üyeleri oybirliğiyle seçildi. Gündem maddelerinin sorunsuz şekilde karara bağlandığı mecliste, meclis üyelerini bilgilendirmek amacıyla denetim komisyonunun hazırladığı 2014 yılı denetim raporu da okundu. Denetim raporunu değerlendiren Başkan Şenol, “Bu meclis Gaziemir’e büyük hizmetler verdi, kentin gelişmesinde önemli kararlar aldı. Bu mecliste görev alan, Gaziemir’e hizmet veren herkes gurur duymalıdır. Gaziemir için yapacak daha çok işimiz var” diye konuştu.