Bu yıl 18.’si düzenlen Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nin son gününde sahne alan Halil Sezai, festival alanını dolduran on binlerce sevenine muhteşem bir konser verdi.
18. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nin son gününde Halil Sezai sahne aldı. Hem oyunculuk, hem müzik çalışmalarıyla adından söz ettiren, özellikle ‘İsyan’ parçasıyla geniş kitlelere ulaşan Halil Sezai, festival alanında şenliğin finaline yakışır bir konser verdi. Özellikle genç hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği konseri ünlü sanatçının on binlerce seveni izledi. Şarkılarıyla binlerce müziksevere keyifli bir gece yaşatan Halil Sezai, ‘Paramparça’, ‘Yangın var’ gibi gözde şarkıları seslendirerek alandaki coşkuyu zirveye taşıdı, romantik parçalarıyla da duygusal anlar yaşattı. Ünlü sanatçı kendisiyle özdeşleşen İsyan isimli şarkısını seslendirince seyirci büyük heyecan yaşadı, sanatçıya eşlik etti. Yoğun istek üzerine sanatçı İsyan şarkısını ikinci kez seslendirdi. Konser boyunca sanatçının şarkılarına eşlik eden seyirci telefon ışıkları ve çakmaklarıyla geceyi aydınlatarak görsel şölen yaşattı.
“ADAŞIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Konser sonunda Gaziemir Belediye Meclis Üyesi, Halil Sezai’ye zeytin fidanı armağan ederek teşekkür etti. Fidanın aldığını en güzel hediye olduğunu ifade eden Halil Sezai, “Bu şenliği düzenleyen beni sizlerle buluşturan, adaşım Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.