Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına müracaat eden Ballıca Ailesinin çocuklarına işitme cihazlarını takdim etti.
Son teknoloji ürünü işitme cihazlarını Ballıca kardeşlere takdim eden Vali İzzettin Küçük, devletin her zaman yanlarında olduğunu dile getirerek, her türlü sıkıntılarında yanlarında olacaklarını belirtti. Aldıkları işitme cihazlarıyla konuşulanları rahatlıkla anlayan çocuklar da Vali İzzettin Küçük’e teşekkür etti.
Aynı ailede işitme sorunu yaşayan dört kardeşe verilen cihazlar, odaklanma özeliğiyle istenilen tek bir sesin işitilmesine imkan sağlıyor. Ayrıca sıcakta terlemeye bağlı olarak cihazların bozulmasının önüne geçilen yeni cihazlar, sudan etkilenmeyerek daha uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor.
Ballıca Ailesinin çocuklarına makamında cihazlarını takdim eden Vali İzzettin Küçük; çocuklara oyuncak da hediye ederken, makamda Vali Yardımcısı Meral Uçar ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şehmus Kahraman da hazır bulundu.