Hayati Harrani Mahallesi sakinleri tarafından mahalleye cami yapılması için yıllardır imza kampanyası yapılmasına rağmen hiç bir adım atılmamıştı, vatandaşların bu talebine kulak veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, hayırseverlerle birlikte bu konuya el attı.
Eyyübiye İlçesi Hayati Harrani Mahallesinde temeli atılan çok amaçlı caminin ilk harcı dualarla döküldü. Yapımı başlanan Caminin temel atma törenine, Eyyübiye Belediye Başkanı Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Eyyübiye İlçe Müftüsü Adem Dobur, hayırseverler, bazı mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Kur’an-ı Kerim Kursu, taziye evi gibi çok amaçlı hizmetlerin sağlanacağı caminin temeli dualarla atıldı. Küçük yaşta çocuklarında eşlik ettiği cami temel atma töreninde ilçe Müftüsü tarafından dualar edildi. Yapılan dualar sonrası hayırlı olsun temennilerinde bulunuldu.
Uzaktan kumanda ile ilk harcın dökümü gerçekleşti, çok amaçlı caminin yapımı ise bir kaç ay içerisinde tamamlanması bekleniliyor.
Temeli atılan caminin yapımında en büyük desteği olan Eyyübiye Belediyesi’nin ve Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkürlerini dile getiren Mahalle sakinleri, çalışmalarından dolayı Başkan Ekinci’yi kutladı.