Şırnak’ın Silopi İlçe Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin (KHGB) 2015 yılı encümen seçimi toplantısı yapıldı.
Silopi Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan seçime Silopi Kaymakamı Ali Arıkan, İlçe Özel İdare Müdürü Celal Osmanoğlu, muhtarlar ve üyeler katıldı. Silopi Kaymakamı Ali Arıkan, Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyesi olarak bir yıldır görev yapan İl Genel Meclis üyelerine ve muhtarlara teşekkür etti. Kaymakam Arıkan, "İlçemizde yapılan yatırım ve çalışmalar sırasında köy muhtarları ve il genel meclis üyeleriyle birlikte güzel bir ekip çalışması yaparak köylerimizin birçok ihtiyacını giderdik. Bugün yapılacak encümen seçiminde de göreve gelecek arkadaşlarla yine güzel çalışmalar yapacağız. Köylerimizde vatandaşların daha rahat yaşayabilmeleri için altyapı hizmetleri bütçe çerçevesinde tamamlanacaktır. Şimdi yapılacak seçimde görev alan arkadaşlara görevlerinde başarılar dilerim" dedi.
2015 yılı encümen seçiminde İl Genel Meclis üyeliğini yapılan seçimler sonucunda Fadıl Aktı ve Cevher Fındık kazandı.
Muhtar üyeliği sıfatı ile yapılan seçimleri ise Özgen Köyü Muhtarı Nihat Soysal ve Ova Köyü Muhtarı Cemal Özalp kazandı.