Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tacettin Veli Mahallesi’nde yer alan Lale Camisi’nde Cuma namazını ve ardından vatandaşlar ve esnaf ile sohbet ederek belediye çalışmalarını değerlendirdi.
Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç’ın Tacettin Veli Mahallesi gezisine, Kayseri Valisi Sayın Orhan Düzgün, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami KADIOĞLU, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ile mahalle muhtarları da iştirak etti.
Mahalle halkına memnuniyeti önemli…
Tacettin Veli Mahallesi’nde gerçekleştirilen belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Tacettin Veli Mahallesi eski kimliğinden kurtularak bugün geniş ve seri caddeleri, modern ve sağlıklı, planlı iş merkezleri, özel hastaneleri ve iş merkezleri ile hak ettiği hizmeti alan bir semt olduğunu söyledi.
Çok katlı otoparkları, özel hasteleri, trafik akışı güvenli ve seri...
Başkan Büyükkılıç ” Melikgazi İlçe sınırları içerisinde semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımlar yapılmaktadır. Melikgazi Belediyesi şehrin Anbar semtinde Pazaryeri inşa ederken, Subaşı Mahallesi’nde açık alan spor aletleri yerleştiriyor, Kıranardı’nda köprü inşa ederken, Mimarsinan ve Gesi’de çok amaçlı sosyal ve spor tesisleri inşa ediyoruz. Semtler arası hizmet uçurumu olmadığından sosyal ayrımcılık olmamakta ve toplumda birlik ve beraberlik duyguları artmaktadır. Belediye olarak yapılan hizmetin kalitesine ve vermiş olduğu sosyal faydasını göz önünde bulunduruyoruz ”dedi.
Özel sağlık kuruluşları, ticaret ve alış veriş merkezleri ile …
Mahallede bulunan fırın, halı, beyaz eşya satıcısı ve manav esnafı ile sohbet eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Tacettin Veli Mahallesi’nde imar ve mülkiyet sorunu bulunmadığını, bu nedenle hızlı bir modern yapılanma sürecinin yaşadığını sözlerine ekledi.