10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebeti ile Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin ve Kulüp üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç’ı makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Kayseri’de bulunan Engellilere ait 10 ayrı dernek bulunduğunu bunların tamamı irtibatlı olduklarını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç“Melikgazi Belediyesi, çalışmaları ve uygulamaları ile engelliler için engelleri kaldırmaya çalışan bir kurumdur. Belediye hizmet binalarımızda engelliler için giriş rampaları, asansör ve hissedilen zeminler oluşturduk. Bu bizim konuya verdiğimiz önemin bir göstergesidir. İlimizde yer alan 10 dernek ile her zaman irtibat halindeyiz” dedi.
Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin ise “Engelliler Haftasında nezaket ziyaretinde bulunarak Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı bedensel engelliler ile Bedensel engelliler spor takımlarına ve kulüplerine yapmış olduğu destek, yardım ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Temsilcisi Faruk Şahin tarafından Engelli Basketbol takımına yapılan yardım ve desteklerinden dolayı Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’a bir plaket sunarak sporda başarı varsa, bunda Melikgazi Belediye yatırımlarının büyük payı olduğunu sözlerine ekledi.