Bünyan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü aralıksız sürdürdüğü çalışmalar kapsamında ilçe girişine 2000 adet çiçek ve 30 adet süs ağacı dikimi gerçekleştiriyor.
Mevcut parkların bakımını gerçekleştiren ve yapımı devam eden parklarda çalışmalarını sürdüren Bünyan Belediyesi, bir yandan da ilçenin daha estetik bir görüntüye kavuşması için çalışıyor. Bünyan Belediyesi, Bünyan ilçe girişine dikilecek olan 2000 adet farklı cinste çiçek ve süs bitkisi ile Bünyan’a giriş yapan vatandaşları çiçeklerle karşılamaya hazırlanıyor.
Çiçeklendirme çalışmalarının baharla birlikte başladığını ve halen devam ettiğini belirten Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu;’’ Baharla birlikte başlatmış olduğumuz çalışmalarımız kapsamında, önce ilçemizde bulunan mevcut parkların eksiklerini gidererek bakımlarını gerçekleştirdik. Daha sonra bu yıl içerisinde ilçemize kazandıracağımız yeni parklarımızın inşaatlarına başladık. Bilindiği üzere ilçemizde bir ilke imza atacağız. İlçemize 10 adet halı saha kazandırmayı planlıyoruz. Bunlardan birinin yapımı tamamlanmak üzere, ikincisinde de çalışmalarımız başladı. Yine bu alanda parklarımız için yeni oyun grupları, aydınlatma araçları ve şehir mobilyaları aldık. Sadece bu yıl 50 bine yakın fidanı toprakla buluşturduk’’ dedi.
Bütün bunlarla birlikte Bünyan’ın daha estetik bir görüntüye kavuşması için çalışmaları olduğunu ve halen devam ettiğini ifade eden Başkan Gülcüoğlu; ‘’ İlçemizin birçok bölgesinde çiçek ve süs bitkisi dikimi gerçekleştirerek ilçemizi rengârenk bir görüntüye kavuşturduk. Bu günde ilçemizin girişin 2000 adet çiçekle birlikte farklı süs bitkileri ile donatıyoruz. Çalışmamız tamamlandığında ilçemize giriş yapan bütün vatandaşlarımızı adeta çiçeklerle karşılamış olacağız’’ diye konuştu.