Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Özhaseki, Sarız’dan gelen muhtarlarla görüştü. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eden muhtarlara ömrünün hizmet etmekle geçtiğini ifade eden Özhaseki, “Allah’a hamdolsun yüzümüzün akıyla belediyeden ayrıldık” dedi.
Sarız’a bağlı mahallelerin muhtarları Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki’yi AK Parti İl Binasında ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Sarız İlçe Başkanı Cesur Abdullah Kınık da katıldı. Özhaseki’nin Kayseri’ye Sarız ilçesine önemli hizmetler yaptığını belirten Sarız İlçe Başkanı Abdullah Kınık, “Özhaseki başkan her zaman eserleri ile konuşur. Son bir yılda ilçemizi beş kez ziyaret etti. Sarız’ımızı ne kadar sevdiğini de biliyoruz. Sayın Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.
Tek tek söz alarak Özhaseki’nin milletvekili aday adaylığının hayırlı olmasını dileyen muhtarlar da Kayseri’ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.
30 Mart 2014 seçimlerinin üzerinden daha bir yıl geçmemesine rağmen Sarız’a defalarca giderek yapılacak olan işleri belirlediklerini ifade eden Mehmet Özhaseki de “Tüm sorunları tespit ettik ve bir program yaptık. Bizim işimiz olmamasına rağmen ilçe merkezindeki parkları dahi programa aldık. Yakında Kadınlar ve Gençlik Merkezi’nin temeli atılıyor. Aslında canımız tez. İstiyoruz ki akşam konuşalım, sabah yapalım; ancak böyle olmuyor. Önce yapacağımız işlerin projeleri hazırlanıyor. Ardından ihale safhası başlıyor. Tüm bu safhalar geçtikten sonra yatırıma başlanıyor. Büyükşehir’in güçleri ilçelere doğru gidiyor ve inşallah birkaç sene sonra Büyükşehir ile olmanın rahatlığını hissedeceksiniz” dedi.
Ömrünün hizmet etmekle geçtiğini ve Kayseri’ye nelerin yapıldığını herkesin bildiğini ifade eden Özhaseki, “Allah’a hamdolsun belediyeden yüzümüzün akıyla ayrıldık. Kayseri’ye devasa projeler yapıldı. Yüzlerce trilyonluk yatırımlar hayata geçirildi. Bunlar yapıldığı halde belediyenin kasası hala para dolu. Çünkü çalmadık, çarptırmadık” diye konuştu.